SÄLEKAIHTIMET

OKU-SÄLEKAIHTIMET

Sälekaihdin toimii näköesteenä, häikäisy- ja auringonsuojana, lisälämmöneristeenä sekä sisustuksellisena elementtinä.

Sälekaihdin voidaan asentaa ikkunoiden väliin tai pinta-asennuksena huoneen puolelle.

Oku-sälekaihtimet valmistetaan  aina mittatilaustyönä laadukkaista  materiaaleista ja ammattitaidolla. Sälekaihtimissa käytetään 25 mm leveää ja 0,21 mm paksua polttomaalattua  alumiinisälettä. Yläkotelot ja alalistat ovat polttomaalattua terästä  ja veto-ja askelnarut ovat polyesteriä. Muut osat on valmistettu mm. korkealaatuisesesta muovista. 

Yli 20 väriin on mahdollista saada säleen sävyiset kotelot ja narut.
Pintaosat ovat valkoiset tai ruskeat.
 Mallistossamme  on noin 60 sälettä; 
perusvärejä, metallivärejä,
kuvio-  sekä reikäsäleitä
.
ALUWOOD-SÄLEKAIHTIMET

Aluwood-sälekaihdin on puukuvioinen alumiinisälekaihdin. Puukuvioita on viittä eri sävyä ja kaihtimiin laitetaan automaattisesti säleen sävyyn sopivat kotelot ja narut.

Aluwood-sälekaihdin kestää kosteutta sekä lämmönvaihteluja, joten se voidaan asentaa ikkunoiden väliin toisin kuin aito puusälekaihdin.
 PRIVACY-SÄLEKAIHTIMET

Privacy-sälekaihdin on erinomainen ratkaisu toimistoihin ja koulukuokkiin, joissa on häikäisyongelmia tietokone- ja televisioruutujen kanssa. Privacy-sälekaihdin sopii hyvin myös yksityiskoteihin, joissa toivotaan normaalia sälekaihdinta tehokkaampaa auringonsuojaa. Privacy-sälekaihtimessa on normaalin sälekaihtimeen verrattuna tiheämpi askelnaruväli.

Vetonarun reijät ovat säleen toisessa laidassa, joten  auringon valo ei pääse reijistä huoneeseen. Privacy-sälekaihtimet valmistetaan 25 mm leveästä säleestä ja samoista säleistä  kuin normaali sälekaihtimet. Reikäsäleistä Privacy-sälekaihdinta ei kuitenkaan valmisteta.
 INTEGROIDUT SÄLEKAIHTIMET

OKU-sälekaihtimiin on perinteisten säätimien lisäksi mahdollisuus valita integroidut säätimet.
Valikoimissamme on kaksi erilaista säädintä; Handy-säädin sekä Safiiri-säädin. Integroidut säätimet soveltuvat MSE-ikkunoihin.
 
Asennusohje:

>> Asennusohje sälekaihtimet (pdf)
OKUN SÄLEKAIHDIN OY     |       Outolamminkatu 25, 83500 Outokumpu       |       Puh. (013) 550 531, 555 101       |       Fax (013) 555 520